09332709359

ارسال عکس تلگرام

91003101

تلفن دفتر مرکزی

از 8 صبح الی 18 عصر

شنبه تا پنج شنبه

گاز مبرد و فریون

گاز مبرد چیست؟

گاز مبرد یا Refrigerant گازی است که تاثیرات مهمی در سیکل تبرید و کارکرد انواع سیستم های سرمایشی مانند صنعتی ، خانگی و آزمایشگاهی در یخچال ها ، کولرگازی ، اسپیلت ، چیلر ، سردخانه و … مورد استفاده قرار می گیرد. از این رو ما در این محتوا بررسی جامع انواع مبرد خواهیم پرداخت.
به طور کلی می‌توان گفت که مبرد ترکیبی است که معمولاً در حالت مایع یا گاز موجود می باشد این ماده قابلیت جذب گرمای محیط را دارد به همین دلیل در سیکل سیستم تهویه مطبوع و سیستم سرمایشی در صورتی که با سایر بخش ها مثل کندانسور، اواپراتور و کمپرسور ترکیب شود می‌تواند عملیات خنک سازی را انجام دهد.
از این رو یکی از بخش های مهم هر نوع سیستم سرمایشی گاز مبرد می باشد. انواع مختلف این گازها می‌تواند عملکرد و بازدهی آن را تغییر دهد سیستم های سرمایشی که از گاز مبرد جهت خنک سازی بهره می برند دارای کویل های مسی و آلومینیومی هستند.
مبرد با جذب گرما از هوای جریان یافته در این بخش باعث تغییر فشار آن می‌شود و گاز کم فشار را تبدیل به مایع پرفشار می‌کند و سپس این هوا به وسیله یک فن تخلیه می گردد. مجددا به گاز کم فشار تبدیل شده و این سیک به همین شکل ادامه می‌یابد تا هوای خنک را برای فضا تامین کند به این روند اصطلاحاً سیکل ترکیب می گویند.
از جمله رایج ترین گازهای مبرد که در سال های اخیر برای سیستم های سرمایشی استفاده می شود می توان به مبردهای زیر اشاره کرد.

| R134 | R404 | R410 | R23 | R507 | R600 | R12 | R22

تهیه ، خرید و فروش انواع گاز مبرد سیستم های خانگی ، صنعتی و آزمایشگاهی
تهیه ، خرید و فروش انواع گاز مبرد سیستم های خانگی ، صنعتی و آزمایشگاهی

وظیفه گاز مبرد

گاز مبرد یا سرمازا ماده یا ترکیبی از مواد است که معمولاً به شکل سیال بوده و در سیستم های تبرید استفاده می شود.
گاز مبرد در اکثر چرخه های تبرید تغییر فاز داده و از مایع به گاز و سپس برعکس تبدیل می شود. معمولا یک سیستم سرمایشی دارای سیکل تبرید جهت خنک کردن محیط به کار میروند.
یکی از مهمترین عضو یک سیستم تهویه مطبوع و سیستم سرمایشی گاز مبرد می باشد که وظیفه دارد گرما را از یک محیط جذب کرده و به محیطی دیگر منتقل کند.
البته که این انتقال گرما به خودی خود رخ نمی دهد و با استفاده از تجهیزاتی مانند کمپرسور ، اواپراتور ، کندانسور و… که از اعضای حیاتی سیستم سرمایشی به حساب می آیند انجام می‌شود.
گاز مبرد در زمان طی کردن یک سیکل تبردید به طور مرتبط از حالت مایع به گاز تبدیل می شود و سپس دوباره با سرد شدن از گاز به مایع تغییر حالت میدهد.

ویژگی های گاز مبرد

گاز مبرد در سیستم های سرمایشی خانگی ، صنعتی و آزمایشگاهی دارای ویژگی های زیر میباشد:
در زمان عملکرد مبرد و همچنین نشتی احتمالی آن باید غیر قابل اشتعال و انفجار باشد
باعث اکسایش نشود
در صورت نشتی سیستم، نشتی و محل نشت به سرعت قابل تشخیص باشد
در خط مایع مبرد قطعات متحرکی که با مبرد تماس دارند باید توانایی روغن کاری را داشته باشند
حرارت نهان متعادلی داشته باشد به صورتی که در زمان ثابت مقدار مناسبی از مبرد تبخیر گردد
بین حالت مایع و بخار مبرد نباید اختلاف فشار زیادی وجود داشته باشد
برای قطعات سیستم خورنده نباشد
به دلیل حضور روغن در کنار مبرد، نباید ما بین این دو واکنش نا مطلوبی صورت گیرد و یا با روغن ترکیب شود
به طور کلی ترکیب شیمیایی مبرد به گونه ای باشد که در صورت نشت، محصولات موجود در کابین را آلوده نکند
گاز مبرد نباید باعث فرسایش سیم پیچ موتور شود
هادی الکتریسیته نباشد
با روغن کمپرسور ترکیب نشود بلکه مخلوط شود

میزان سمی بودن گاز مبرد

به غیر از هوایی که در محیط وجود دارد، تمام گاز های موجود سمی می باشند و اگر غلظت آنها از حد مجاز بیشتر شود جلوی رسیدن اکسیژن به شش ها را می گیرد و در نتیجه موجب خفگی می شود. بنابر این می توان سمی بودن گاز مبرد را نسبی در نظر گرفت و آن را وابسته به غلظت و زمانی که در یک فضا وجود دارد در نظر گرفت.
طبق آزمایش های انجام گرفته سمی بودن مبرد در ۶ درجه مختلف تایین گردیده است. مبرد گروه ۱ به عنوان خطرناک ترین نوع شناخته می شود و حتی در غلظت های پایین هم می تواند کشنده باشد و در مقابل آن مبرد گروه ۶ است که میزان سمی بودن آن بسیار کم می باشد و اصولا به این نوع، مبرد غیر سمی نیز می گویند.
علاوه بر توضیحات بالا میزان سمی بودن بعضی مبرد ها در شرایط خاص تغییر پیدا می کند، برای مثال مبردهای فلور کربنی در صورت وجود اکسیژن و بالارفتن حرارت تجزیه شده و تبدیل به ترکیب بسیار سمی می گردد که می تواند حتی در غلظت های پایین نیز کشنده باشد.

سایز کپسول گاز مبرد

کپسول گاز مبرد و گاز فریونی عموما به در سایز ۲ تا ۷۵ کیلو گرم قابل ارائه می باشد ولی به علت مناسب بودن قیمت کپسول ۱۳.۵ کیلو گرمی و همچنین جابجایی راحت، رایج ترین اندازه کپسول گاز مبرد در بازار می باشد.

انواع گاز مبرد

گاز R717

به غیر از آمونیاک تقریبا تمامی مبرد های غیر هیدروکربنی منسوخ گردیده اند و تنها آمونیاک یا NH3 هنوز هم به صورت گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. R717 گازی بسیار سمی و در شرایط خاص اشتعال پذیر می باشد ولی به دلیل عالی بودن مشخصات حرارتی، به عنوان مبرد مناسبی در صنایع یخ سازی و سردخانه های صنعتی بزرگ استفاده می گردد که با توجه به این که طراحی و ساخت و همچنین نگهداری این سردخانه ها تحت نظر افراد کاملا متخصص صورت میگیرد، سمی بودن مبرد کم اهمیت تر جلوه می کند.

لازم به ذکر است که در صورت وجود رطوبت در سیستم آمونیاکی، موجب خوردگی فلزاتی مانند مس و برنج می گردد، بنابر این در سیستم تبرید آمونیاکی هرگز نباید از این فلزات استفاده نمود.

گاز مبرد R11

در گذشته گاز مبرد R11 کاربرد های بسیار وسیعی در صنایع تبرید و تهویه مطبوع داشته است و هم اکنون در چیلرهای سانتریفیوژ با ظرفیت بالا و همچنین جهت شست و شوی سیستم تبرید مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده گاز R11 با ترکیب تری کلروفلرومتان به دلیل آسیب رسان بودن به لایه ازون در بیشتر کشور های جهان ممنوع اعلام شده است ولی در کشور های در حال توسعه هنوز هم به صورت حلال یا گاز ثانویه مورد استفاده قرار می گیرد.

این گاز با روغن معدنی (MO) سازگار می باشد، جایگزینش گاز R23 و گاز R141b می باشد. قیمت گاز R11 به نسبت گاز های جدید ارزانتر بوده و عموما در بشکه های ۴۵ کیلو گرمی قابل عرضه می باشد.

گاز مبرد R12

گاز R12 یکی از پر مصرف ترین گازهای مبرد مورد استفاده در تبرید خانگی و تجاری می باشد و از نظر کارایی در بازه گسترده ای قابل مصرف است. از گاز R12 در کمپرسور های تبرید کوچک تا چیلر های عظیم استفاده و طبق عکس فوق عموما در کپسول ۱۳.۵ کیلوگرمی سفید رنگ ارائه می گردد.

جایگزین مناسب برای گاز مبرد R12 گاز های R134a، R410a، R410b، R409a ،R600a و R417c می باشد و این گاز با روغن معدنی (MO) و الکل بنزین و همچنین اکثر روغن هایی که با گاز R134a سازگار باشند، قابل استفاده می باشد. قیمت گاز R12 در محدوده ارزانترین گازها قرار دارد و جزو گازهای ممنوعه در پروتکل مونترال می باشد. گاز فریون R12 تا قبل از سال ۱۹۹۴ که گاز فریون R134a تولید و به بازار ارائه شود، در اکثر سیستم های تبرید و تهویه مطبوع از جمله سیستم تهویه خودرو مورد استفاده قرار می گرفت.

برخی از برندهای گاز R12 موجود در بازار ایران

هانیول
کولیب
ایسکون
اتوفینا اسپانیا
گالکو بلژیک

گاز مبرد R22

گاز R22 به عنوان پرطرفدارترین و شناخته شده ترین گاز مبرد جهان شناخته می شود و به صورت فراوان در سیستم تبرید با ظرفیت پایین و تهویه مطبوع خانگی مورد استفاده قرار می گیرد. این گاز پس از ممنوع شدن استفاده CFC ها در جهان مورد استقبال فراوان قرار گرفت و به علت تخریب لایه ازون چندین سال پس از شروع به کار در لیست گاز های ممنوعه قرار گرفت. با این وجود به علت وجود دستگاه هایی که با گاز R22 کار می کنند استفاده این گاز به خصوص در کشورهای در حال توسعه هنوز هم بسیار زیاد می باشد. گاز R22 در کپسول سبز رنگ با وزن ۱۳.۵ کیلوگرم و وزن های بالاتر ارائه می گردد و بهترین گاز های جایگزین R22 گاز R407c و گاز R410a می باشد. قیمت فروش گاز R22 بنا به کشور و کارخانه سازنده آن متفاوت می باشد و در هنگام خرید گاز R22 حتما از اصالت شرکت سازنده آن اطمینان حاصل فرمایید.

برخی از برندهای گاز R22 موجود در بازار ایران

گاز R22 هانیول (HONEYWELL) آمریکا
گاز R22 کولیب (COLLIB REFRIGERANT GAS)
گاز R22 ایسکون یا ایسکون ۲۲ (ICECON)
گاز مبرد R22 فروژن (FROGEN GAS)
گاز R22 هارپ (HARP) انگلیس
گاز R22 استارگت
گاز R22 مکزیکم
گاز R22 آلفا
گاز R22 D.Y
گاز R22 در کمپرسورهای بیتزر، کوپلند، دانفوس و کمپرسور روتاری پاناسونیک قابل استفاده می باشد و با روغن های MO و AB سازگار است.

گاز مبرد R-134a

گاز R134a به عنوان یکی از پرکاربرد ترین گاز های نوع HFC و جزو گاز های جدید به حساب می آید و جایگزین مناسبی است برای گاز های مخرب طبیعت که در گذشته به صورت متداول استفاده شده است. از جمله گاز مبرد R12، گاز R134a کاملا بی رنگ و غیر سمی می باشد و در کپسول به رنگ سبز تیره یا آبی و عموما در وزن ۱۳.۵ کیلو گرم قابل ارائه می باشد ولی در صورت نیاز در وزن های بالا و در بشکه های ۴۵۰ و ۷۹۰ کیلوگرمی موجود می باشد.

قیمت گاز R134a در برند های ایسکون، هانیول، مکزیکم، فروژن و ما بقی برند های معتبر تولید کننده گاز فریونی قابل استعلام از بازرگانی تیم صنعتی فامکو می باشد.

گاز R134 سازگار با روغن POE و PAG است و از گازهای R410a، R401b، R409a می توان به عنوان جایگزین گاز R134a در سیستم های جدید استفاده نمود.

برخی از برندهای گاز R134a موجود در بازار ایران

گاز ایسکون
گاز کولیب
گاز ABC
گاز D.Y


گاز مبرد R-404a

گاز R404a به عنوان یک گاز ترکیبی از خانواده گازهای HFC می باشد که از ترکیب سه گاز زیر تشکیل شده است:

گاز R125 (44%)
گاز R134 (4%)
گاز R143 (52%)
طبق پروتکل مونترال این گاز جزو جایگزین های R22 می باشد که پس از حذف آن در سیستم های جدید مورد استفاده قرار می گیرد. با وجود اینکه گاز R404a جزو گاز های مخرب لایه اوزون نیست ولی باعث گرم شدن زمین می گردد و همچنین به دلیل اینکه ترکیبی از چند گاز است در هنگام نشتی سیستم را دچار اختلال می کند.

روغنی که با گاز R404 سازگاری دارد از نوع پلی استر POE می باشد و به دلیل نرخ بالای GWP در این گاز، پیشنهاد می گردد از گاز R422c به عنوان جایگزین آن استفاده گردد.

برخی از برندهای گاز R404a موجود در بازار ایران

برندهای ایسکون چین، هانیول آمریکا، فروژن انگلیس، استارگت چین، هارپ، آلفا، فلورون و چند برند معتبر دیگر به عنوان تولید کنندگان شناخته شده، گاز R404a تولید و به بازار های جهانی ارائه می دهند.

گاز مبرد R-407c

گاز R407c یک گاز ترکیبی از خانواده HFC ها می باشد و از ترکیب گاز های R125 ، R134a و R32 تشکیل شده است. کاربرد گاز R407 عموما در سیستم تهویه مطبوع تجاری و خانگی می باشد و با روغن های POE سازگاری کامل دارد.

این گاز به عنوان جایگزین گاز R22 استفاده می گردد و مزیت هایی که نسبت به گاز مذکور دارد به شرح زیر است:

پایین بودن دمای تخلیه
با ظرفیت کمپرسور به سرعت تطبیق پیدا می کند
به دلیل تشابه در فشار و دمای این گاز با R22 در زمان تعویض گاز نیازی به تغییر قطعات نمی باشد.
قیمت گاز R407c نسبتا ارزان و در دسترس می باشد.
برخی از برندهای گاز R407c موجود در بازار ایران

هانیول
کولیب
ایسکون
فروژن
دی وای

گاز مبرد R-410a

گاز فریون R410a که می توان آن را یک گاز آزئوتروپ نیز نامید جزو خانواده گازهای HFC می باشد و در پاسخ به این سوال که گاز R410 از چه گازهایی تشکیل شده است میتوان از گاز های R32 و R125 نام برد که سهم هر کدام ۵۰ درصد می باشد. این گاز از در فشار کاری ۶۰ درصد بالاتر از R22 در سیستم های تهویه مطبوع کار می کند و عموما در کپسول های ۱۱.۳ کیلوگرمی به رنگ صورتی یا رنگ گلی ارائه می گردد.

لازم به ذکر است که قیمت گاز R410a از گاز R22 بیشتر می باشد و به دلیل فشار کاری بالاتر به هیچ عنوان نمی تواند جایگزین خوبی برای R22 باشد و فقط قابل استفاده در سیستم های جدید تهویه مطبوع و تبرید می باشد.

برخی از برندهای گاز R410A موجود در بازار ایران

آلفا چین
کولیب چین
استارگت چین
ایسکون چین
هانیول آمریکا

گاز مبرد R-502

کلرودی فلرومتان با فرمول مولکولی C3HCL2F7 یا گاز فریونی R502 یا گاز مبرد R502 جزو گازهای CFC می باشد که از ترکیب گاز های مبرد زیر تشکیل شده است و در سیلندر کپسول های ۱۳.۶ کیلوگرمی به بازار ارائه می شود.

گاز مبرد (R22 (48.8%
گاز مبرد (R115 (51.2%
به دلیل ایجاد دمای کاری پایین در گاز مبرد R502 مهم ترین کاربرد آن در سیستم تبرید تجاری و صنعتی به خصوص یخساز ها و همچنین انواع چیلر و مینی چیلر می باشد. این گاز با انواع روغن های MO و AB (روغن معدنی و روغن آلکیل بنزین) سازگاری کامل دارد و به دلیل ممنوع شدن تولید و توزیع گاز مبرد R502 از سال ۱۹۵۵، از گاز های R507a ، R422a و R404 به عنوان جایگزین استفاده می گردد.

از مزایای گاز R502 می توان به غیر خورنده بودن، غیر سمی و غیر آتش زا بودن و همچنین به سازگاری با برخی از کمپرسور های تبرید از جمله کمپرسور منیروپ دانفوس اشاره کرد.

برخی از برندهای گاز R502 موجود در بازار ایران

هانیول آمریکا
ایسکون چین
کولیب چین
استارگت
هارپ
گالکو
آلفا

گاز مبرد R-507

گاز مبرد R507 که شباهت بسیاری با R502 دارد جزو دسته HFC ها می باشد که به دلیل وجود وجود R143 و R125 (گاز R143 به میزان ۵۰ درصد و R125 به میزان ۵۰ درصد) جزو ترکیبات آزئوتروپیک به حساب می آید. گاز R502 در دماهای پایین و متوسط استفاده می شود و جزو جایگزین های گاز R502 و گاز مبرد R22 می باشد. گاز فریون ۵۰۲ یک گاز بی رنگ و غیر قابل اشتعال می باشد و با روغن پلی ال استر سازگار می باشد. از مزایای این گاز می توان به سازگاری با بیشتر کمپرسور های تبرید از جمله کمپرسور منیروپ دانفوس و کمپرسور DWM کوپلند اشاره کرد.

در هنگام تعویض گاز R507 با R502 باید حتما سیستم شستشو داده شود و روغن آن از MO به POE تغییر پیدا کند.

برخی از برندهای گاز مبرد R507 موجود در بازار ایران

آرکما
کولیب
هانیول
ایسکون
گالکو
برای استعلام آخرین قیمت گاز مبرد R507 و سایر گاز های سرمایشی حتما با ما تماس حاصل فرمایید.

گاز مبرد R508

گاز مبرد R508 یکی از انواع گاز فریون و سرد کننده می باشد که ترکیبی از دو گاز مبرد R23 به میزان ۴۶ درصد و گاز مبرد R116 به میزان ۵۴ درصد می باشد و از دسته HFC می باشد. این گاز در دمای کاری پایین مورد استفاده قرار می گیرد و در بسیاری از سیستم های تبرید از جمله اتاق آزمایشگاه و فریزر های پزشکی استفاده می گردد.

گاز R508 یک گاز بی رنگ و غیر قابل اشتعال می باشد که با روغن پلی ال استر (POE) سازگار می باشد و عموما در سیلندر کپسول های ۱۱.۳ کیلوگرمی و همچنین به صورت مایع در سیستم تبرید شارژ می شود و جایگزین مناسبی برای گازهای مبرد R503 و R13 می باشد.
از معروف ترین و معتبر ترین برندهای گاز فریون R508 موجود در بازار ایران می توان به گاز مبرد R508 کولیب و گاز R508 ایسکون اشاره کرد.

گاز مبرد R600a

یکی از گاز های مبرد پر طرفدار در بازار جهانی گاز مبرد R600 یا ایزوبوتان می باشد که به دلیل سازگاری با محیط زیست و پتانسیل گرمایشی کمتر مورد استقبال و توجه واقع شد. این گاز در درجه حرارت بالا مورد استفاده قرار می گیرد و جایگزین مناسبی برای گاز مبرد R12 و گاز R134a می باشد. از دیگر مزایای گاز فریون R600 میتوان به ایجاد سرمایش بیشتر و افزایش راندمان سیستم تبرید و همچنین سازگاری با برخی از کمپرسور ها از جمله کمپرسور سکاپ اشاره کرد. از معایب گاز R600 هم میتوان به قابلیت اشتعال این گاز اشاره کرد.

یکی از معتبر ترین برندهای گاز R600 موجود در بازار، گاز R600 کولیب می باشد.

گاز مبرد R23

یکی از گاز های مبرد خانواده HFC ها گاز مبرد R23 (تری فلوئورومتان) می باشد که یک گاز غیر قابل اشتعال، غیر سمی، بی رنگ و بی بو می باشد که در سال های اخیر به دلیل ایجاد گرمایش بیش از حد زمین کمتر مورد استقبال و توجه واقع شده است. روغن سازگار با این گاز از نوع پلی ال استر (POE) بوده و رنج دمای کاری گاز R23 بین -۴۰ تا -۸۰ درجه سانتیگراد می باشد و فقط در مصارف صنعتی و پزشکی از جمله آزمایشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد و کاربرد مسکونی ندارد.

گاز فریون R23 جایگزین مناسبی برای گاز مبرد R13 و گاز R503 می باشد.

گاز مبرد R141b

گاز مبرد R141b با فرمول مولکولی C2H3CL2F (دی کلروفلورواتان) یک گاز مبرد قابل اشتعال از خانواده HCFC می باشد.

بیشترین مصرف گاز R141b برای شست و شو سیستم تبرید، تهویه هوا و پمپ های حرارتی می باشد و جایگزین بسیار مناسبی برای گاز R11 می باشد. نقطه جوش این گاز فریون ۳۶.۰۵ درجه سانتیگراد می باشد.

از معتبر ترین و معروف ترین برندهای گاز فریون R141b می توان به گاز R141b saf iscon و گاز مبرد R141b کولیب در سیلندر کپسول های ۱۳.۶ کیلوگرمی اشاره کرد.

گاز R141b ساف ایسکون

گاز مبرد R406A

گاز مبرد R406a یک زئوتروپیک و مخلوطی از سه گاز مبرد R22 , R600a , R142b (55%-4%-41%) می باشد.

روغن سازگار با گاز R406a از نوع معدنی و پلی ال استر (POE) می باشد و جایگزین مناسبی برای گاز R12 می باشد.

از گاز فریون R406a برای سیستم تهویه مطبوع اتومبیل و سیستم تبرید خانگی استفاده می شود.

از معتبر ترین برندهای گاز سرد کننده R406a در بازار ایران می توان به گاز مبرد R406a کولیب و گاز فریون R406a ایسکون که در سیلندر کپسول های ۱۳.۶ کیلوگرمی موجود می باشد، اشاره کرد.

گاز مبرد ۱۲۳۴yf

یکی از جدیدترین گاز های مبردی که به بازار جهانی ارائه شده است و مورد استقبال و توجه زیاد قرار گرفته است، گاز R1234YF (هیدروفلوئورولفین) می باشد که یک گاز ساده از خانواده مبرد HFO می باشد.

گاز مبرد R1234YF یک گاز با قابلیت اشتعال کم، بی رنگ و غیر سمی می باشد و سازگار با روغن پلی ال استر می باشد و به دلیل ایجاد گرمایش کمتر نسبت به سایر گازهای مشابه مورد توجه بسیاری از کشورهای توسعه یافته و جهان اولی قرار گرفته است.

گاز R1234YF جایگزین مناسبی برای گاز R134a می باشد و بهترین گزینه برای سیستم تهویه مطبوع اتومبیل می باشد.

بهترین و معتبر ترین گاز فریون R1234YF موجود در بازار جهانی و داخلی گاز R1234YF هانیول می باشد که در کپسول های ۴.۵ و ۱۰ کیلوگرمی ارائه می شود.

آزئوتروپیک Azeotropic

مبردهای آزئوترپیک به مبردهای گفته می شود که از ترکیب دو یا چند مبرد CFC یا HFC یا HCFC ساخته می شوند. این مبردها بعد از اختلاط به صورت یک مبرد مستقل با خواص منحصر به فرد تبدیل می شود.
این مبردها با عدد ۵۰۰ شروع می شوند. در صد تشکیل دهند عناصر این مبرد در حالت گاز و مایع یکسان است. بدین معنی که مثلا مبردی که در حالت مایع تشکیل از ۲۰% عنصر A و ۸۰% عنصر B است در حالت گاز نیز همین درصد ها را در خود دارد.
یا به عنوان مثال R507 مخلوطی ۵۰% از دو مبرد R125 و R134a است. تولید این نوع مبرد هزینه بر است و مقدار درصدد ترکیبی آن مشخص است. هرگز نسبت به مخلوط دو مبرد بر اساس درصدد آن اقدام نکنید.

زئوترپیک Zeotropic

مخلوطی از سه نوع مبرد با درصد های مختلف است که ساختارآن شبیه Azeotropic نیست چرا که بعد از اختلاط در صد تشکیل دهند عناصر آن در حالت مایع با درصد عناصر در حالت گاز متفاوت است. این مبردها در زمان تغییر فاز دادن (تبخیروتقطیر) فشار و دمای ثابتی ندارند.یعنی نمی توان برای این مبرد ها دمای اواپرتور و کندانسور ثابتی تعریف کرد. این مبردها یک نقطه Dew Point (گاز) و یک نقطه Bubble Point (مایع) دارند که در جداول ترمودینامیکی خاص می توان بدست آورد. این نوع مبردها با عدد ۴۰۰ شروع می شوند. بعنوان مثال R407A به ترتیب مخلوطی از ۲۵% R32 ، ۴۰% R125 ، ۳۵% R134a است و یا R407 نشاتگر مبرد مخلوطی است R32، R125، R134a، به میزان ۲۵،۲۳،و ۵۲ در صد است.این نوع مبرد مخرب لایه ازن نیست .

تعمیرات شبانه روزی

تعمیرات شبانه روزی برای یخچال، فریزر و ساید بای ساید با نام “ثامن سرویس” به رفاه حال مشتریان در شهر تهران می‌پردازد. این خدمات از ساعات شبانه روزی در دسترس است و با ورودی 500 هزار تومان در زمینه تعمیر و رفع اشکالات این لوازم خانگی فعالیت می‌کند.

خدمات تخصصی

خدمات تخصصی تعمیرات لوازم خانگی یک راهکار مهم و حیاتی برای افرادی است که با مشکلات فنی و نقصانات مختلف در لوازم خانگی‌شان روبه‌رو می‌شوند. تعمیرات تخصصی از تجربه، تخصص و دانش فنی گسترده‌ای که توسط تعمیرکاران ماهر ارائه می‌شود، بهره می‌برد. این خدمات به چندین نحو ارزشمند برای مشتریان منجر می‌شوند:

 

تعمیرات لوازم خانگی

۱. تعمیرات یخچال و فریزر 
۲. تعمیرات ماشین لباسشویی و ظرفشویی
۳. تعمیرات دستگاه‌های آشپزخانه 
۴. تعمیرات دستگاه‌های الکترونیکی خانگی 
۵. تعمیرات دستگاه‌های تهویه
۶. تعمیرات وسایل برقی کوچک

ضمانت و گارانتی

ضمانت‌نامه و گارانتی یک تعهد رسمی است که ثامن سرویس به مشتریان خود ارائه می‌دهد تا نشان دهد که محصول یا خدماتی که ارائه می‌کند، با کیفیت و قابل اعتماد هستند. مدت زمان گارانتی می‌تواند بسته به نوع خدمات ارائه شده متغیر باشد و می‌تواند از 1 ماه تا 1 سال متفاوت باشد.

تعمیر در محل

“ثامن سرویس” با افتخار خدمات تعمیرات لوازم خانگی را به صورت حضوری و در محل مشتریان ارائه می‌دهد،  مشتریان ما می‌توانند به راحتی و بدون نیاز به جابجایی لوازم خانگی خود، از خدمات تعمیراتی با کیفیت ما بهره‌مند شوند. با ارائه خدمات در محل، ما به تضمین راحتی، کارایی و رضایت مشتریان پی می‌بریم.

پیشگیری از خرابی

“راهکارهای پیشگیری از خرابی لوازم خانگی و افزایش عمر مفید آن‌ها”

حفظ و بهینه‌سازی عملکرد لوازم خانگی نه تنها موجب افزایش دوام آن‌ها می‌شود، بلکه هزینه‌های تعمیراتی ناشی از خرابی‌های ناگهانی را هم به حداقل می‌رساند. رعایت مراقبت و نگهداری بهتر می‌تواند به شدت به طول عمر و کارایی لوازم خانگی کمک کند.

مطالعه مقالات بیشتر

آموزش استفاده از لباسشویی درب از بالا ویرپول
Uncategorized
تعمیر خشک کن ویرپول در تهران
Uncategorized
تعمیر یخچال التو
لوازم خانگی التو | Eletto
تعمیر یخچال اسنوا
تعمیر لوازم خانگی اسنوا | snowa
شارژگاز رایگان یخچال فریزر
تعمیرات لوازم خانگی
تعمیر فریزر التو
تعمیرات لوازم خانگی